Skip to content

Xkkub køge massage

Relax massage i Køge har mange forskellige massage og wellness behandlinger. Vi har mange års erfaring og har fantastiske omgivelser – Klik her for mere. Massage bruges generelt til behandling og forebyggelse af spændinger, smerter og ømhed i muskler. (OBS alle massage behandlinger udføres af læge-eksamineret massør der individuelt vil arbejde med problemområder og lægge et muligt behandlingsforløb. Velkommen til Bechs klinik, hvor jeg blandt andet tilbyder massage køge. Klik ind og se de forskellige behandlinger og spar penge ved at købe. Er du ikke vild med “wellness massage”, men ønsker en mere dybdegående behandling, vil en hård massage være det rigtige valg for dig. En hård massage. (OBS alle massage behandlinger udføres af læge-eksamineret massør der individuelt vil arbejde med problemområder og lægge et muligt behandlingsforløb.

Xkkub køge massage - hyldest

Det er muligt at betale med Dankort eller MobilPay. Der kan ikke bookes til 2 personer online. Home Hård massage i Køge, Stevns og omegn.

Xkkub køge massage - Ice 100

Kropsbehandlinger forkælelse til din krop Prøv en af vores mange typer massage, enten som behandling eller til ren forkælelse. Facebook Online booking Job hos Relax Massage. Ring til klinikken for at høre mere på tlf. Kunne du tænke dig at se mere? Hård massage i Køge, Stevns og omegn.

0 thoughts on “Xkkub køge massage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *